INGREDIENTE
- aluat de foietaj
- branza telemea (eu am pus si branza Roquefort pentru ca ii da un gust formidabil)
- 2-3 rosii
- o lingura de mustar
- doua linguri smantana lichida
- doua felii de jambon sau sunca presata (optional)
- cascaval Sare,piper,cimbru,doar daca mai e nevoie...mustarul este condimentat deja :)
MOD DE PREPARARE
Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc.
Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute.
Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei.
Se adauga sare,piper,cimbru si cascaval razuit si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Este foarte buna calda dar nici rece,nu e rea !
POFTA BUNA !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire