INGREDIENTE
1 iepure taiat in bucati
2 morcovi
4 cartofi mici
200 g ciuperci
2 rosii
2 esalote
80g kaizer
sare,piper
cimbru sau ierburi de Provence
folie de aluminiu
ulei de masline
Mod de preparare
Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele.
Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)
Kaizerul se taie marunt.
Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:
un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .
Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.
Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.
Pofta buna !
Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau sferturi(depinde de marimea lor)
Kaizerul se taie marunt.
Pregatim pentru fiecare portie cate o folie de aluminiu si asezam pe fiecare:
un pat de ciuperci,unul de rondele de morcovi,unul de esalote,unul de rosii,bucatile de cartofi,doua bucati de iepure(eu am folosit cate o pulpa pt fiecare portie)si kaizerul .
Se adauga sare,piper,ierburile de Provence,un fir de ulei de masline si se inchide folia.
Se pun portofelele la cuptor la 200°C,timp de 40 minute.
Pofta buna !
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire