INGREDIENTE
o foaie aluat de foietaj
o jumatate de vanata
o jumatate de dovlecel
o ceapa
o rosie
ardei gras
3 ciuperci
masline negre
3 oua
100ml smantana lichida
cateva frunze de busuioc verde
- sare,piper,cimbru
MOD DE PREPARARE
Am curat ceapa si am tocat-o julien.
Celelalte legume le-am spalat si tocat.
Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel.
Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii.
Am asezonat cu sare,piper si cimbru si am lasat sa se raceasca putin.
Am incins cuptorul.Am batut ouale cu smantana lichida si frunzele de busuioc taiate marunt.
Am asezat aluatul de foietaj in tava,am intepat din loc in loc si am adaugat compozitia de legume.Ciupercile taiate felii le-am asezat deasupra,precum si maslinele .
Am adaugat compozitia cu oua deasupra si am dat la cuptor pentru 30 minute.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire